Sunday, January 16, 2011

Ini entry aku yang pertama

Hey, wlcome 2 my blog. This is my first blog. Blog ini dibuat dan diedit oleh my sister iaitu Fanna Roslan yg sangat cerewet. Btw, i nak cakap thanks 2 her coz dah editkn i pnyer blog..tengss yaww..NAK UPAH???Bleyh, nnti adeq bg 1 bakul bju utk dilipat k. hehehe. Itu dh memang keje dia. OOPPSS!!! Terkantoi plak. Jangan marah yee..

Ni lah Fanna Roslan n also my sister ..



Haa...nie org yg tlong editkn blog i..
Jangan terlalu puji die..Nanti die kene
pkai spender size XXXXXXL..hehe..:)


errmm...Tengok kakak aku ade blog. Jeles plak.  Cam best jeq.  Rupe2nye memang best.. Ptot lah ari2 die ngadap kat komputer, rupenye keje yg slalu dia wat, online fb, edit n updte blog n mcm2 lah.. smpai komputer 2 pown dah muak tengok muke dia.. haha.. OH YA.. Actually blog nie dah lame ade.. January 2010 aku dah wat.. Tapi sekarang barulah ade mase nak post entry..

Ok lah..besok nak skola..1 homework pown ta buat..bubye.. :)


3 comments:

Fanna Roslan said...

Alahai, comeinye first post awk ni. Comei sbb ade gmbr akak. HIHI! :P

Nadia Roslan said...

perasannye..puji diri sndiri..:P

nur azreen said...

skaly skale x pe...
ahakz..